+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

OnePlus Nord Reparationer 

Har din Oneplus smartphone været udsat for et uheld og den nu kræver en reparation? Hos FixByDrive får du en professionel og grundig diagnosticering af din enhed før reparationen går igang. Alle vores medarbejdere har stor viden indenfor Oneplus reparationer, og kan helt sikkert også finde fejlen på din enhed. Vi har i de år vi har eksisteret, skiftet flere tusinde skærme, højtalere, ladestik og batterier.

Er du i tvivl om hvad din Oneplus fejler? Så send os en sms eller ring på 93109899. Du har også mulighed for at booke en tid via vores bookingside.

Priser

OnePlus Nord reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning A+++
Skærm Udskiftning Original LCD 1800 kr.
Batteri Udskiftning 600 kr.
Mikrofon Udskiftning 500 kr.
Bagside (original) 900 kr.
Home Knap Udskiftning
Front Kamera Udskiftning 500 kr.
Bagkamera Udskiftning 500 kr.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning 500 kr.
Ladestik Udskiftning 500 kr.
Lydløs Knap udskiftning 500 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning 500 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning 500 kr.
Jackstik Udskiftning
Panserglas 250 kr.
Diagnose 250 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

 OnePlus Nord reparation i udekørende værksted

Har du en Oneplus Nord mobiltelefon som du gerne vil have repareret lynhurtigt til en rimelig pris? Et sted der kan stå inde for deres arbejde og samtidig giver 2 års garanti på udskiftede dele? Så er det os, FixByDrive, du skal have fat i. Vi bruger de bedste reservedele og giver samtidig den bedste service.

Batteriudskiftning af Oneplus smartphone

Oneplus batteriudskiftning? Oneplus batterier findes i mange forskellige kvaliteter og typer. Nogle med en lavere batterikapacitet end de originale. Disse batterier gør at din telefon ikke kan holde strøm så længe som den egentlig burde. Derfor bruger vi kun originale Oneplus batterier.

Fakta om enhed:

Kommer snart

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.