+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

Samsung Note Serie Reparationer 

Er du som mange andre stødt ind i problemer med din Samsung Note? Måske har du tabt den og den lækre skærm er blevet knust og trænger til at blive repareret? Så lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Vi har i mange år repareret Samsung telefoner og vil med glæde også vise dig hvorfor vi er de rigtige til at udføre reparationen. Vi bruger kun originale reservedele, så du altid er sikker på den bedste mulige kvalitet når det omhandler din Samsung. Kontakt os i dag og hør nærmere. Du kan kontakte os via mail, telefon eller Facebook, så kører vi ud til dig i Herning, Silkeborg eller Holstebro omegn.

Priser

Samsung Note serie reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Reparationer: Skærm Batteri
Galaxy Note 3 1200 kr. 600 kr
Galaxy Note 4 1100 kr. 600 kr
Galaxy Note 5 1800 kr. 600 kr
Galaxy Note 8 2100 kr. 600 kr
Galaxy Note 9 2200 kr. 600 kr
Galaxy Note 10 2200 kr. 600 kr
Galaxy Note 10 Lite 2000 kr. 600 kr
Galaxy Note 10+ 2700 kr. 600 kr
Galaxy Note 20 2800 kr. 600 kr
Galaxy Note 20 Ultra 3000 kr. 600 kr

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Reparation af Samsung i Silkeborg

Reparation af din Samsung Note, er noget vi har stor erfaring indenfor. Vi bruger en dansk leverandør og bruger kun originale Samsung dele, så du er sikret den bedste mulige kvalitet. Har du knust dit glas på din Note telefon? Synes du at batteriet er ved at være træt og ikke kan holde en hel opladning gennem dagen? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at afhjælpe dine problemer med din Samsung note 9 og andre typer telefoner og smarte enheder.

Samsung Note serie reparationer i Herning og omegn

Samsung Note serie, er et af Samsung mest populære smartphones. Med dens store lækre skærm og dens fantastiske kamera, er det et af de bedste smartphones på markedet. Men hvad med reparation af din Samsung Note? Kan det lade sig gøre? Ja, det kan det heldigvis. Kontakt os og lad os køre ud til dig i Herning og fikse din smartphone helt uden problemer. Os husk, vi bruger kun originale Samsung dele, så du er sikker på at din Note telefon igen fungerer som den skal.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.