+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Vælg en side

iPad 3

Har du været uheldig og tabe din iPad 3 og har smadret dit glas, hvor det kræver en udskiftning af denne? Eller har du problemer med at den ikke oplader og batteriet ikke holder så godt? Så er du ikke den eneste. Vi har gennem flere år hjulpet danske borgere med at reparere deres iPads til konkurrencedygtige priser. Vi har igennem disse år, specialiseret os indenfor reparation af iPad og andre apple enheder som iPhone og Macbooks.
Ved du ikke hvilken model iPad du har, kan du kontakte os og vi vil hjælpe dig med at finde den rigtige iPad model.

Du kan herunder finde priser på reparationer der vedrører Apple iPad. Hvis ikke prisen er tilgængelig, kan du med fordel kontakte os.

Ved du ikke hvorfor du skal vælge os til at istandsætte din iPad? Så kan du besøge Trustpilot og se hvor mange der er glade for vores fantastiske service.

Kategori:

Priser

Glas Udskiftning450 kr.
LCD Udskiftning500 kr.
Bagside Udskiftning950 kr.
Batteri Udskiftning650 kr.
Jackstik Udskiftning450 kr.
3G Anetenne Udskiftning450 kr.
WiFi Udskiftning500 kr.
Ladestik Udskiftning500 kr.
Højtaler Udskiftning450 kr.
Volume Lydløs Knap Udskiftning500 kr.
Home Knap Udskiftning450 kr.
Bluetooth Udskiftning450 kr.
iCloud Hjælp200 kr.
Diagnose0 kr.

 

Lynhurtig.

Vi ved hvor vigtig din smartphone betyder for dig. Du bruger den til Facebook, mail, sms, opkald, spil og mange andre ting. Det er derfor vigtigt for dig at din smartphone bliver repareret så hurtig som muligt. 90% af alle vores reparationer bliver udført indenfor en halv time. Hvis din smartphone eller computer ikke kan laves på stedet, så tager vi den på værksted. Her bliver den typisk fixet indenfor 2 dage hvor vi derefter kører den ud til dig igen. Bare rolig, du får en gratis låne enhed du kan låne i mellemtiden.

Fakta om enhed:

iPad 2 er Apples 2. iPad de præsenterede tilbage i 2011, som fungerer som en computer man kan have med på farten.
iPad 2 er født med en lynhurtig A5 processor som der også sad på iPhone 4S.
Processoren der sidder i denne iPad er dobbelt så hurtig som den processor der sad i Apples første iPad – nemlig iPad 1.

iPad 2 kommer i 2 forskellige farver, som man også ser i iPhones – sort og hvid.
Det var denne iPad der gjorde det muligt at optage i High-definition (HD) kvalitet med det indbyggede kamera der sad på bagsiden. Hidtil har det kun været muligt at optage i VGA kvalitet.

iPad 2 har en stor lækker skærm på 7,3” og et kæmpe batteri, der gør arbejdet meget nemmere i hverdagen.