+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Vælg en side

iPhone 8+

Med dens store skærm, kan iPhone 8+ være mere udsat for tab og derved få en smadret skærm til følge. Heldigvis er der hjælp at hente hos os. Vi har hos FixByDrive repareret enheder som iPhone 8+ og mange andre apple enheder i mange år. Derfor er vi blevet specialister indenfor smartphone reparation og kan give dig livstidsgaranti på de fleste reparationer der er udført af os.
Kontakt os blot på 93109899 for at høre nærmere. Hvis ikke du kan ringe til os pga. din iPhone 8+ ikke kan bruges, kan du skrive til os på mail info@fixbydrive.dk

Kategori:

Priser

Skærm Udskiftning A+++*600 kr.
Skærm Udskiftning Original LCD**900 kr.
Batteri Udskiftning500 kr.
Mikrofon Udskiftning700 kr.
Bagside Udskiftning2.000 kr.
Home Knap UdskiftningEj muligt
Fron Kamera Udskiftning700 kr.
Bagkamera Udskiftning700 kr.
Tænd/Sluk700 kr.
Ladestik Udskiftning700 kr.
Lydløs Knap Udskiftning700 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning700 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning700 kr.
Jackstik Udskiftning
iCloud Hjælp200 kr.
Diagnose0 kr.

 

Defekt iPhone skærm

iPhone 8plus er med sin store skærm meget svær at holde med én hånd. Det resulterer desværre i at folk taber den og får ødelagt deres glas eller lcd. Men der er hjælp at hente hos os. Du kan med fordel kontakte os, for at reparere din iPhone 8plus.

Gratis kørsel

Vi, hos FixByDrive, kører gratis ud så længe du bor i Herning, Silkeborg, Holstebro eller områder nær disse. Du skal blot booke en tid til rep, hvor vi derefter sender en tekniker ud til dig. Det er alle dage. Også søn- helligdage. Vores åbningstider er Danmarks længste. Vi har nemlig åbent fra 8-23.

Fakta om enhed:

iPhone 8+ der udkom i 2017, var nu endnu flottere at se på. Den var nemlig lavet af glas på begge sider, som vi også så i det mindre format, nemlig iPhone 8.

Denne design har gjort, at telefonen er mere skrøbelig end nogensinde før overfor tab. Det kan med andre ord sige, at hvis ikke du har et panserglas påmonteret på din iPhone 8plus, skal du være meget påpasselig med den at tabe den.

Kameraet var et af de store salgsargumenter for Apple da de præsenterede den. Den havde nu mulighed for at zoome endnu mere ind med kameraet end hidtil. Mørke omgivelser var nu ingen problem, da iPhone 8+ var udstyret med et godt kamera.
Udover Kamera delen, havde Apple også forbedret batteriet så den nu lød på hele 2691 mAh. Det var et stort batteri at smide i telefonen, men det var også nødvendigt med alt det teknologi den nu havde fået.

Skærmen havde stadig indbygget 3D touch. Det er med denne funktion, blevet nemmere at finde rundt på din iPhone 8 plus, som vi også så iPhone 6 og iPhone 6s havde. Nogle medier undrede sig over hvorfor man stadig valgte at beholde denne funktion, da de ikke mente den var brugt nok. Apple mente dog noget andet.